Aktuális munkáink

Sokan fordulnak hozzánk, az egyedi ötleteink, és megoldásaink miatt, hiszen könnyű abba a hibába esni, hogy a kreatív agy kitalál valamit, csak a végeredmény kivitelezhetetlen. Szeretjük mi is a kihívásokat, és minél érdekesebb dolgokat létrehozni, de mindezt a több mint 25 éves tapasztalatra, a technikai és szakmai lehetőségekre támaszkodva végezzük, úgy hogy a végeredmény az legyen, amit a megrendelő és mi is elvárunk.

​​

Ezért örültünk annak a felkérésnek, amikor egy remek csapathoz csatlakozhattunk, és alkothattunk valamit, ami ránk volt bízva az elejétől a végéig. Mivel tudtuk, hogy a megrendelő törekszik az igényességre, és maga az üzlet, és a helyszín sem enged meg mást, így nagy meglepetés volt, hogy felvetettük a rozsdát, mint dekorációs elemet.

Egy nonfiguratív kézi rajzzal indítottunk, ami teljes káosznak tűnt, viszont a látványterven, már tisztán látszott, hogy ez lesz az Guala Caffe and Restaurant alapja. Vaslemezzel dolgoztunk, amit lézervágás, és hajlítás után, napokig rozsdásítottunk, hogy kellően patinás legyen, majd lakkoztuk, és már mehetett is minden a helyére. Úgy gondoljuk, hogy a végeredmény megérte a rengeteg munkát, de erről mindenki meggyőződhet Pécs szívében, a Széchenyi tér mellett, de a fenti képre kattintva láthattok pár werkfotót :)