+36 30 566 4713

info@tqreklam.hu

Miről is szól és miért is jó egy autót ledekorálni?

Sok esetben az autót felfoghatjuk úgy is, hogy közterületi reklám, hiszen jó reklámfelületnek számít, főleg, ha járjuk vele az országot. Akaratlanul is felfigyelünk egy előttünk álló autóra a lámpánál, vagy látjuk a járdáról, az ablakból, a parkolóban, egyszóval folyamatosan szem előtt van.
Nincs olyan szolgáltatás, vállalkozás, amit nem kell, vagy nem érdemes reklámozni.
Valakinek elég egy telefonszám és egy logó, valaki a teljes autót becsomagolja. Igazán ez egy cég arculatától, az autótól és nem utolsó sorban a rászánt összegtől is függ. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy a jó reklám hamar visszahozhatja a ráfordított összeget.

Az autó dekoráció kapcsán kétféle módszer is alkalmazható. Nyomtatott+laminált autófólia, vagy vágott dekoráció, ami legtöbb esetben, anyagában színes fóliát jelent, melyet plotterrel vágunk ki. Mindkét esetben fontos a megfelelő fólia használat, hogy a dekoráció több évig legyen az autónk dísze.

  • Nyomtatott fóliát akkor szoktunk használni, ha a kívánt grafika sok színből, szín átmenetekből, fényképekből áll és kivitelezhetetlen különböző színű fóliák összeválogatásával.
  • Vágott dekoráció alkalmazásával is lehet nagyon látványos és elegáns dolgokat létrehozni, de itt is alapos tervezést és igényfelmérést kell végezni, hogy mit is szeretnénk elérni a dekorációval. Legyen az egy jelzés értékű logó, vagy egy nagy reklámszöveg, mindenre van lehetőség.
    Ma már számtalan érdekes szín és textura áll a rendelkezésre, amivel el lehet rugaszkodni a megszokott dolgoktól és még feltűnőbbé tehetjük autónkat.

Természetesen sokszor van olyan megoldás, hogy a két lehetőséget kombinálva dekorálunk egy autót, de ebben kollégáink nagy rutinnal rendelkeznek és tudják mikor mit érdemes használni, hogy a lehető legjobb módszert használjuk.

Sokan nem reklámcélra, csak esztétikai vagy felületvédelmi okokból szeretnék autóikat fóliáztatni, ami lehet ebben az esetben is színes, de itt használható teljesen víztiszta (átlátszó) karosszéria védő, kavicsfelverődés elleni fólia is.

Munkáinkat, egy alapos felméréssel kezdjük, majd grafikusaink megtervezik a kívánt dekorációt, és az elfogadott terv és árajánlat alapján időpontot egyeztetünk, majd kezdetét veszi a kivitelezés. Klimatizált dekor műhelyünk nagy befogadó képességű, így nem okoz problémát nagy teherautók dekorálása, és az időjárási körülmények sem.
További kérdésekkel, vagy árajánlattal kapcsolatban keresse kollégánkat.

Schelb Zsolt;  +36 30 566 4713; grafika@tqreklam.hu

KAPCSOLAT