A KÖZTERÜLETI REKLÁM ÉS A ZENE VARÁZSA

Létezik ember, akire ne hatna a zene? Ha csak magunkból és a kreatív szakmánkból indulunk ki, nagyon nehéz elképzelni a mindennapjainkat zene nélkül.

Sok ízlés és stílus találkozik egy grafikai stúdióban, néha metál, néha pop, vagy reggae és van, amikor a komolyzene ad lendületet, vagy inspirációt a munkához.
Egy biztos, hogy valaminek szólnia kell.

Ezért is nagy öröm számunkra, hogy már több éve ügyfeleink között szerepel a pécsi Pannon Filharmonikusok fantasztikus csapata, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy folyamatosan igény tartanak közterületi reklámfelületeinkre. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy felületeinken keresztül, részesei lehetünk egy több mint 200 éves múltra visszatekintő művészeti intézménynek. A Pannon Filharmonikusok méltán jutott elismerésekhez nemzetközi, és hazai területen egyaránt. Reméljük, a zene varázsa sok mindenkinek segít átlendülni a mostani nehéz időszakon, és hamarosan megtapasztalhatja újra mindenki, hogy milyen is az, amikor élőben szólal meg egy szimfonikus zenekar! A TQ Reklám Kft. felületein továbbra is tájékoztatni fogja a kultúrára kiéhezett közönséget a zenekart érintő változásokról.

KAPCSOLAT