Mit is jelent egy ölelés, és mit is jelent, ha nem szabad, és hogy is lehet ezt grafikai elemmé alakítani.

Zord időszak következik azoknak, akiknek ez fontos volt. Egy szülő, egy barát, öröm és bánat, mennyi erőt is tud adni egy őszinte öleléssel, amibe a szív dobbanása együtt érződik minden levegővétellel. Vannak, akik szerint az ölelés rosszkedv űző, stressz oldó, vagy vérnyomáscsökkentő, egy biztos, mindannyian tapasztaltuk már, hogy sokszor csak úgy kell, mert jól esik. Egy összetett érzés, egy megfoghatatlan energia, mégis mindenki tudja, érzi, hogy miről is szól.

De hogy is kerül egy ilyen téma egy reklámcég oldalára?

Szeretnénk, ha látnátok, hogy mi történik, ha az a feladat, hogy mindazt, ami egy ölelésben van, megjelenítsünk valahogy egy grafikával, egy logóval, hogy ha rápillantunk, akkor mindenkinek ugyanaz jusson az eszébe a jövőben.

Szeretnénk megmutatni és megosztani veletek, hogy mi is a mi munkánk ilyenkor, amikor a feladat valaminek a szimbolizálása vagy egy logó tervezése.

Először is, elővesszük agyunk kreatív részét, mert a sok éves tapasztalatainknak köszönhetően, az ügyfelek félig elcsípett szavaiból bennünk már összeáll egy vázlat, egy kép, és ha kell ceruzával, ha kell tableten, vagy számítógépen kezdetét veszi a tervezés, „firkálás”.

Van, amikor csak saját elvárásainknak kell megfelelnünk (van bőven), és van, amikor az ügyféllel közösen jutunk konszenzusra, összegyúrva a szakmaiságot, szem előtt tartva a felhasználhatóságot, és a jelen kor stílusjegyeit. Így alakul ki egy megfelelő logó, hogy a későbbiekben ne csak egy paca legyen a lapon, hanem egy időt álló egyedi megjelenés, ami méltón tükrözi egy cég, vagy intézmény szolgáltatását.

Sok minden más mellett mi ebben is tudunk nektek segíteni. Most van itt az ideje annak, hogy egy kicsit lelassuljunk, most van itt az idő, hogy magunkkal és a vállalkozásunkkal foglalkozzunk. Fontos, hogy mire a gazdaság újra indul, készen legyünk, mert újra sok lesz a feladat, és mindennél fontosabb lesz, hogy egy átgondolt, és ránk igazán jellemző, minket tökéletesen szimbolizáló megjelenéssel lépjünk újra a piacra.

Ha kérdésed van, keress minket bátran, írj vagy hívj, itt vagyunk.
Schelb Zsolt
+36 30 566 4713 I grafika@tqreklam.hu

Tervezett logó felhasználhatóságai

KAPCSOLAT