II. Siklósi Városnapok

Komoly kihívások és feladatok várnak ránk 2023-ban is, viszont az már biztos, hogy a rendezvénynaptárunk hamarosan betelik. Idén már korán, január elején belevágtunk az Acona Rendezvény csapatával karöltve, hogy a korábbi évekhez hasonlóan átbeszéljük milyen eseményekre is számíthatunk, és mire számíthat a baranyai közönség.
Legelsőnek, a 2022-ben 45. születésnapját ünneplő Siklós város került előtérbe, ahol 2023. március 31. és április 1. között kerül megrendezésre a II. Siklósi Városnapok.
Tavaly nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy közreműködhettünk egy város születésnapi rendezvényén, ahol a rengeteg munka végül szép sikerrel zárult.
Idén újra közös gondolkodással kezdtünk neki a feladatnak a siklósi önkormányzattal, valamint Béni Gábor csapatával, akikkel pillanatok alatt összeszedtük az információkat, és megkezdődhetett a tervezési munka grafikai műhelyünkben.
Kattogtak az egerek, sercegtek a ceruzák, végül pár nap alatt elkészült anyagokból hamar megszületett egy végleges grafika, ami 2023-tól képviselni fogja a Siklósi Városnapokat.
Óriási buli ígérkezik ismét Siklóson, amit a hagyományokra épülő programok mellett színvonalas fellépők és kisérő események egészítenek majd ki. A részleteket hamarosan megtaláljátok az a Siklósi Város facebook oldalán is.

Tervezett logó felhasználhatóságai

KAPCSOLAT