HAGYOMÁNYTEREMTŐ VÁROSNAPI ÉVFORDULÓ

Már több éve, hogy az Acona Rendezvény csapatának köszönhetően belecsöppentünk a fesztiválok fergeteges világába, ahol fantasztikus munkák sorozatát vittük közösen véghez. Az idei évben sem lesz hiány a többnapos rendezvényekből, hiszen már tavasszal 3 napon keresztül ünnepelhetjük Siklós 45. hagyományteremtő városnapi évfordulóját.

Nagy megtiszteltetés, és öröm számunkra, hogy minket bíztak meg a reklámgrafikai és marketing feladatokkal, ami nem kis felelősség és elismerés számunkra. A munkálatok már 2021-ben elindultak, hogy a kellő alapossággal előkészített kampány egy sikeres rendezvénnyé váljon.

A csapatunkra eső feladat első fázisa, a grafikai munkára összpontosul, amit az egységes arculati megjelenéssel kezdtünk. Több kollégánk ceruza rajzai, vázlatai, és ötletei alapján – szem előtt tartva, a rendezvény helyszínét, történelmét és a város eddigi megjelenését – számtalan terv született, amiből csemegézhetett a zsűri.
Volt, ami nekik tetszett jobban, volt ami nekünk, de végül megszületett egy végleges terv, ez vált a  rendezvény védjegyévé.

Ez alapján folytatódott a munka, a közterületi reklámok és online megjelenéseken keresztül egészen az ajándéktárgyakig, számtalan formában és módon alkalmaztuk a Siklós 45. logó karakteres vonalait. Egy könnyen megjegyezhető és jól használható, beszédes grafika született, amit mára már sokan messziről felismernek.
A rendezvény 2022. március 31-én veszi kezdetét Siklóson és az eddig ismert fellépők és a profi rendezésnek köszönhetően egy jó hangulatú hétvégének nézünk majd elébe.
A részletes programokért és további információkért látogass el a város facebook oldalára.

Tervezett logó felhasználhatóságai

KAPCSOLAT